AMSTERDAM - Chris Brown heeft nog steeds gevoelens voor Rihanna. Die bekentenis doet de 23-jarige zanger in een video die verschillende entertainmentsites publiceerden.

Brown onthult dat hij verliefd is op Rihanna, maar dat ook zijn ex Karrueche Tran nog een plekje in zijn hart heeft.

"Ik ben een beetje dronken, dus ik zal eerlijk zijn", doet Chris uit de doeken in het filmpje. "Ik weet het allemaal niet, het is raar. Als je een geschiedenis met iemand hebt en je wordt dan verliefd op een ander, is het moeilijk."

De relatie van Brown en Rihanna liep in februari 2009 op de klippen toen de zanger zijn toenmalige vriendin in elkaar timmerde. Brown kreeg onder meer een taakstraf en contactverbod opgelegd. De laatste tijd hebben de twee exen steeds vaker contact, volgens geruchten zijn ze zelfs weer bij elkaar.

Bekijk de video:

Scharrelen

Brown scharrelde de laatste maanden met Karrueche Tran, een aanstormend model. Hun relatie liep deze week op de klippen, toen steeds meer foto's van Brown en Rihanna opdoken. "Ik ben dol op Karrueche, maar wil niet dat ze gekwetst wordt vanwege mijn vriendschap met Rihanna", zei Brown donderdag over de breuk.

"Kun je verliefd zijn op twee mensen?", vraagt de r&b-zanger zich af in de vrijdag verschenen video. "Ik weet niet of dat kan, maar ik voel het wel. Ik wil geen van beiden pijn doen en ben geen player. Zo heeft m'n moeder me niet opgevoed. Ik geef gewoon om mensen, soms iets te veel."