Model Yfke Sturm mag wegblijven, prinses Máxima moet Sylvie van der Vaart bellen, Geer en Patty’s onderbroekenlol, het 'gaaphuwelijk' van de Oerlemansjes en Barbie is niet zo blond als ze er uitziet. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week. 

Privé zet de twee modellen Doutzen Kroes en Yfke Sturm naast elkaar. Doutzen is wereld-topmodel, Yfke doet het ook niet slecht. Doutzen presenteert vrijdagavond het Gala van de Nederlandse Film Festival presenteren. Het blad vraagt zich af of dit wel een goed idee is. Niet vanwege haar looks -dat zit wel goed- maar vanwege haar Friese accent.

Yfke presenteerde ooit Holland's Next Top Model, maar zij wordt in Privé afgebrand. Vervelende stem, gemaakte presentatie. Uit alles blijkt dat Doutzen het voordeel van de twijfel krijgt. Yfke mag lekker blijven 'modellen' in New York, die hoeft van het blad in Nederland niet terug op de buis.

Klein detail

Prinses Máxima is altijd goed voor een artikeltje of wat. Schrijft Privé haar op de voorpagina de hemel in, verderop in het blad krijgt ze toch een kleine reprimande. Voor een bezoekje aan een ziekenhuis droeg Máxima een leuk rood jurkje. Met matching pumps en rood gelakte nagels was ze op-en-top de verzorgde prinses.

Twee dagen later echter zat dezelfde lak nog steeds op haar nagels. Privé toont een close-up waarop duidelijk de bladders en brokkels te zien zijn. Misschien kan Máxima eens bellen met Sylvie van der Vaart. De voetbalvrouw heeft immers handige snelle nagelstickers bedacht voor vrouwen met weinig tijd.

Frau ‘BoemBoem’ Becker

Je moet er wat voor over hebben om de echtgenote te zijn van Boris ‘BoemBoem’ Becker. De Nederlandse Lily geniet met volle teugen van haar jetsetleventje naast de oud-tennisser. Couturejurken, dure horloges, verre reizen. Maar af en toe moet je even terug naar af.

Boris gaf acte de présence op het Duitse Oktoberfest in München. Lekker zijn Lederhosen aan met gebreide kniekousen en dan literpullen bier hijsen. Voor Lily was er de verplichte Dirndl-jurk. Frau Becker hees zich braaf in de boerinnenjurk, maar wel op haar manier. Met beeldig gekapt haar, hoge Louboutin-pumps en veel blingbling sieraden kon er toen wel een beleefd glimlachje naar de camera van af.

Fuifnummer

Gerard Joling organiseerde een feestje voor zijn fans. Op een vakantiepark nodigde hij er een paar honderd uit. Het werd een vrolijke dag. Gerard nam Patty Brard mee en samen hadden die de grootste lol. Zo trokken zij de nummers voor de bingo. Moeder Joling zat ook in de zaal, maar won helaas niks bij haar favoriete spel.

's Avonds gingen Patty en Gerard goed los. Met pruiken, mutsjes en zelf frietzakjes op hun hoofd lieten ze zich fotograferen. Yes-R trad op, René Froger, Jan Smit en Bonnie St. Claire (ook met pruik - afgezakt nog wel) en Gordon met LA The Voices. Na afloop deelde Gerard mee pijn aan zijn kaken te hebben van het lachen voor de foto, maar de fans zijn weer blij. Zo houd je je populariteit wel in stand.

Daan & Rein

Danielle Oerlemans vertelt in Story over haar huwelijk. Man Reinout is vaak aan het werk en zij staat er alleen voor met de vier kinderen. Maar in het weekeinde speelt ook Reinout zijn papa-rol. Mee naar tennis en hockey of naar de kermis. Op zondag zelf ook een balletje slaan op de Larense hockeyclub.

Danielle heeft vrede met haar bestaan als niet-werkende moeder. En als er irritatie is, stuurt ze Reinout gewoon een boze sms. Krijgt ze er net zo hard een terug. ‘Maar daarna is alles weer oké‘ verklapt Danielle over de echtelijke ergernisjes. Gaaap...saai verhaal, en dat vier pagina’s lang.

Kassa voor Barbie

Barbie van Oh Oh Cherso is lekker aan het cashen. In Party lezen we hoe de Haagse blondine aan haar centjes komt. Natuurlijk heeft ze haar realityshow Barbie’s baby, maar daar kun je niet van leven. Blonde Barbie is slim ingesprongen op haar populariteit. Met man Michael en haar zwager heeft ze een bar geopend in Den Haag. Barbie kruipt heel af en toe zelf achter de bar, dat is leuk voor de bezoekers.

Maar het grote geld vangt ze door zich te verhuren. Wie Barbie en Michael thuis op bezoek wil hebben, kan 1875 euro neertellen. Voor een uurtje! En blijkbaar gaan de zaken goed, want de prijs voor de meet & greet is recent verhoogd. Van 1474 nu dus naar 1875 euro. Je moet maar durven in deze economisch zuinige tijden. Blijkbaar is Barbie van binnen niet zo’n dom blondje, maar een gewiekste zakenvrouw.