PARIJS - Er bloeit iets moois tussen Rosalie van Breemen (46) en haar ex Alain Delon (76). De twee hadden eerder slaande ruzie maar inmiddels zijn ze weer meer dan amicaal.

"Onze huidige band is hecht. Héél hecht", zegt Van Breemen in het AD. De geruchten van een verzoening kwamen op gang nadat er foto's van het stel opdoken tijdens de Fashion Week in Parijs.

Of de liefde weer is opgelaaid, wil de tv-presentatrice en schrijfster niet zeggen. "Mijn hemel, ik word er rood van. Onze huidige band is hecht. Héél hecht. Meer kan ik er niet over zeggen hoor."

"Mijn relatie met Alain is altijd heel intens geweest en ja, we zijn door diepe dalen gegaan. Toen ik er in 2001 een punt achter zette, kon hij mijn bloed wel drinken. Hoe ik het in mijn hoofd haalde. 'Alain Delon verlaat je niet', klonk het. Ja, zo is hij. Een man met een stevige gebruiksaanwijzing. Het servies vloog soms letterlijk door de lucht. Dat zal niet meer gebeuren. Nu zullen we hooguit met tupperware naar elkaar gooien."

Verzoening

De definitieve verzoening kwam in april toen Delon werd geopereerd aan zijn hart. "Ik wilde daarbij zijn en heb zijn hand vastgehouden. We trekken sindsdien weer meer naar elkaar toe. Na enkele gesprekken kan ik zeggen dat het nu weer goed is tussen ons."