CHARLOTTE - Mariah Carey en Nicki Minaj lijken voorlopig de strijdbijl te hebben begraven na hun verhitte discussie afgelopen maandag.

De twee divas scholden elkaar uit tijdens audities van American Idol, waarvoor beide dames in de jury zitten. Tijdens de audities van woensdag leken de gemoederen weer bedaard.

De twee zangeressen waren volgens TMZ ditmaal ‘zeer beschaafd en professioneel’ bij de opnames in het Amerikaanse Charlotte. Een bron vertelde de entertainmentsite dat iedereen op de set ‘geshockeerd was en zich gegeneerd voelde’ tijdens de scheldtirade van afgelopen maandag, die later op internet verscheen.

"Ik sla je verrot", zou Minaj onder meer hebben gezegd voordat de video werd opgenomen. Op de beelden zei ze: "Ik heb al gezegd dat ik niet over me heen laat lopen door hare majesteit." Minaj ging maar door met haar tirade en Carey reageerde erop, maar haar woorden kon TMZ niet ontcijferen.

De producenten van American Idol waren bang dat het de twee niet zou lukken om nog langer samen te werken, maar voorlopig lijkt de rust wedergekeerd.