AMSTERDAM - Als Blake Lively ooit kinderen krijgt met kersverse man Ryan Reynolds, wil ze ze zelf opvoeden. Een kindermeisje is niet aan de actrice besteed.

Het acteurskoppel stapte onlangs in het geheim in het huwelijksbootje. Volgens diverse Amerikaanse media zal het niet lang meer duren voor de twee aan kinderen beginnen.

Eén ding is zeker: de blondine zal geen oppas inhuren om haar met de opvoeding te helpen. Bovendien wil ze niet dat haar kroost in Los Angeles opgroeit.

"Ik ben in LA opgegroeid", legt Lively uit aan Grazia. "Ik ken de stad. Ik ken de mensen."

"En ja, ik heb doorgaans een gezonde achterdocht tegen sommigen van die 'nieuwe rijken', die hier 'the new money' heten. Ze denken dat ze met poen alles kunnen upgraden. Hun leven, hun huwelijk en hun tieten”, aldus de actrice.

"Of ze denken: goh, ik kan dus kinderen krijgen zonder ze te moeten opvoeden. Want daar is een oppas natuurlijk voor. Nou, da’s niet mijn stijl."

Opluchting

Lively is momenteel druk met de opnames van het laatste seizoen van Gossip Girl, waarin ze rijkeluismeisje Serena van der Woodsen speelt. "Dat voelt bijna als een opluchting", aldus de blondine.

"Sowieso had ik zelf weinig raakvlakken met Serena. Want ik drink niet en heb nooit drugs aangeraakt. Clubs zijn ook niets voor mij, want door al die muziek is een goed gesprek toch niet mogelijk."