AMSTERDAM - Ondanks het drukke leven van Renate Verbaan en Winston Gerschtanowitz, zien de twee elkaar vaak genoeg.

"Mensen denken vaak: die hebben zo’n druk leven, ze zullen elkaar wel weinig zien. Maar het tegendeel is waar." Dit zegt Verbaan in een interview met Flair Mind & Body.

"Het ontbijt en het avondeten zijn juist van die heilige momenten waarop Winston en ik samen zijn."

"'s Ochtends begint de dag bij ons met een gezamenlijk ontbijt. 's Avonds eten de kinderen eerst. Winston komt thuis nadat hij Boulevard heeft gepresenteerd, dan eet ik met hem samen."

Ook daarnaast probeert Verbaan zoveel mogelijk tijd met haar man door te brengen. "Dat doen we doordeweeks door bijvoorbeeld samen een filmpje te kijken in bed. Maar ook door soms lekker samen uit eten te gaan. Of een weekendje weg te gaan."

Goed leven

De 33-jarige Verbaan beseft maar al te goed dat ze een goed leven heeft. "Ik ben happy met mijn man en kinderen en ik heb gelukkig nog geen grote verliezen meegemaakt. Even afkloppen maar.”

Ze weet wel dat er ooit een moment komt dat ze haar ouders zal moeten missen. "Daar probeer ik maar niet te veel aan te denken", zegt de presentatrice. "Ik ben gewoon heel blij dat ze ons huwelijk en de geboorte van mijn twee kinderen hebben mogen meemaken."