AMSTERDAM - Arnold Schwarzenegger heeft toegegeven dat hij in de jaren '80 een affaire heeft gehad met actrice Brigitte Nielsen terwijl hij aan het daten was met Maria Shriver.

Dat blijkt uit het nieuwe boek van de 65-jarige Schwarzenegger getiteld Total Recall: My Unbelievably True Life Story zo meldt AP.

De affaire speelde zich af tijdens het filmen van Red Sonja in 1985. Schwarzenegger had op dat moment ook een relatie met Maria Shriver met wie hij later zou trouwen. Hij woonde destijds zelfs al samen met Shriver.

Brigitte Nielsen bracht vorig jaar een boek uit waarin zij beweerde een affaire met Schwarzenegger te hebben gehad. Schwarzenegger wilde daar toen echter niet op ingaan.

Huishoudster

Vrijdag vertelde de acteur in het CBS-programma 60 minutes, dat hij spijt heeft van de affaire die hij had met de huishoudster Mildred Baena, bij wie hij een kind verwekte.

De acteur had de relatie met Baena tijdens zijn huwelijk met Shriver. Het kind dat hij met huishoudster kreeg kwam slechts enkele dagen na de geboorte van zijn jongste kind met Shriver.