AMSTERDAM - Estelle is weer aardig tegen Ruud, Sonja Bakker wil een trouwring (en een patatje) en Sylvie en Rafael doen grote belastingtruc. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week

Story weet te melden dat Ruud en Estelle weer 'on speaking terms' zijn. Vlak na de scheiding smeten de twee met modder.

Estelle vertelde dat Ruud steeds vreemd ging, en kwam zelfs met details. Ruud hield zich in, maar was 'not amused'. Al snel zaten ze bij de rechtbank om de voorlopige voorzieningen omtrent de scheiding te regelen. Blijkbaar bevallen die Estelle wel, want ze heeft ingebonden.

Van glamourvrouw is Estelle nu behoorlijk in status gedaald. Gescheiden, geen eigen geld en een minnaar die in de bak zit. De eerste ingezonden brieven komen al bij de roddelbladen binnen, waarin staat dat Estelle een luie nietsnut is die alleen maar Ruud's centen wil. Vandaar dat ze zich waarschijnlijk zo bereidwillig en vriendelijk opstelt.

Hormonale Sonja

Hoogzwanger van haar liefdesbaby wil Sonja Bakker nog snel een trouwring. De slankgoeroe kent haar vent amper een jaar. Ze is 37 en dacht wellicht dat dit haar ‘laatste kans kind’ zou worden.

Dan ook maar een trouwring, zegt ze nu in Story. Jan vindt het niks, het voegt niks toe als je samen al een kind hebt. Maar als Sonja het wil, dan komt het goed, stelt hij haar gerust. Is Jan zo onderdanig aan bazige Sonja?

Hoopt hij met haar de hoofdprijs binnen te slepen? Ze heeft immers miljoenen verdiend met haar dieetboeken. Of is het echte liefde en laat Jan zijn hormonale Sonja lekker tekeer gaan. Hij haalt in elk geval alle lekkere hapjes in huis waar Sonja trek in heeft, zelfs een patatje pindasaus. En dat voor de dieetgoeroe die slank moet blijven.

Sylvie kostwinner

De miljoenen stromen binnen bij Sylvie en Rafael van der Vaart. Privé ontdekte dat de voetballer en zijn presentatrice hun centjes veilig hebben weggezet. Op Cyprus wordt het vermogen beheerd door een stichting. Op het eiland betaal je maar een paar procent belasting en dat tikt lekker aan.

Vandaar misschien dat Rafael zijn Engelse voetbalclub zonder pijn in de portemonnee inruilt voor Hamburg? In Londen verdiende hij netto bijna 3,9 miljoen, in Hamburg 'slechts' 2 miljoen. Privé vraagt zich zelfs af of Sylvie binnenkort kostwinner zal worden.

Raf lekker met de beentjes omhoog op de bank terwijl vrouwlief voor de Duitse tv presenteert in beeldige jurkjes. Geld is er al genoeg, dus binnenkort kan Raf al met ‘voetbalpensioen’.

Paay’s royale huur

Patricia Paay wil nog wel eens piepen dat ze geen pensioen heeft. De schok was dan ook groot toen RTL haar contract niet verlengde. Patricia moet dus blijven werken, schnabbelen en presenteren. Op je 63e nog de bühne op met liedjes uit de oude doos om zo een paar centen bij elkaar te schrapen. Wat vriendje Nicky bijdraagt aan de huishoudpot vertelt Patricia nooit.

In het begin werd geroepen dat hij steenrijk is, maar aan het gejammer van Patricia te merken klopt dat dus niet. Party vraagt zich af waarom de diva onlangs is verhuisd naar een duurder appartement.

Per maand moet Paay nu minstens 3200 euro aan huur aftikken. Per jaar is dat 35.000 euro rekent Party voor ons uit. Plus alle botox, plus nepnagels, plus nephaar, plus fillers... Samen opgeteld moet La Paay daar inderdaad heel wat liedjes voor zingen.

Bea moet beknibbelen

Ook Beatrix, Alexander en Maxima moeten salaris inleveren. Bea gaat van 830.000 naar 825.000 euro. Alexander en Maxima leveren elk 1.000 euro in. Verder wordt er bekibbeld op onderhoud aan paleizen en het privé-gebruik van het regeringsvliegtuig.

Het totale budget voor de koninklijke familie stijgt dit jaar door inflatie en prijsstijging van 39,7 miljoen tot 39,9 miljoen. Privé licht een tipje van de sluier op waar deze bedragen vandaan komen.

Bodyguards

Het schijnt dat Bea’s zwager, Mr. Pieter van Vollenhoven, bodyguards meeneemt op vakantie. Vollenhoven fotografeert graag vogels. Toen hij alle gevleugelde vriendjes in zijn paleistuin op de kiek had gezet, ging hij naar Oostenrijk.

Voor een paar dagen vogelfotografie in de bergen zijn maar liefst 14 beveiligers nodig, rekent Privé voor ons uit. De vogelfotograaf moet immers de klok rond woden beveiligd, dus de bodyguards moeten elkaar elke 8 uur afwisselen. En dat allemaal van onze belastingcenten!