LOS ANGELES - Russell Brand had begin deze maand nog een relatie met Geri Halliwell, maar dinsdag probeerde hij alweer zijn geluk bij de Playboybunnies Carla en Melissa Howe.

Dat meldt The Sun. De roodharige tweeling bezocht een show van Brand in Beverly Hills. Na het optreden vroeg iemand uit het gevolg van de komiek of ze even buiten wilden wachten.

''Russell kwam aanrijden. Hij draaide zijn raam naar beneden en zei dat we er goed uitzagen. Hij kon niet geloven dat we een tweeling zijn'', vertelt Carla.

Brand deed zijn reputatie als vrouwenverslinder vervolgens eer aan. ''Russell ging naar huis en vroeg of we mee wilden gaan. Maar toen verscheen er een fotograaf'', gaat Carla verder. ''De fotograaf verpestte ons gesprek, maar ja, de meeste meisjes zouden wel ingestapt zijn.''

Sinds de scheiding van Katy Perry in december, is Russell gezien met een rits aan vrouwen. Zo zou hij onder anderen het Hongaarse model Nikolett Barabas, actrice Isabella Brewster en de Mexicaanse schilderes Oriela Medellin Amieiro hebben geschaakt.