AMSTERDAM - Tori Spelling is weer thuis. De 39-jarige actrice lag anderhalve week in het ziekenhuis met complicaties na een keizersnede. "Ik wil jullie laten weten dat ik weer thuis aan het herstellen ben", schrijft Tori donderdag op haar website.

"Ik ben erg blij dat ik weer bij mijn gezin ben", gaat de blondine, die eind vorige maand beviel van zoon Finn Davey, verder. Spelling onderging onder meer een spoedoperatie. Wat haar precies mankeerde, is niet bekendgemaakt.

Spelling en haar echtgenoot Dean McDermott hebben vier kinderen, die allemaal via een keizersnede ter wereld kwamen. De recente keizersnede was de tweede in nog geen jaar tijd. In oktober werd Hattie Margaret geboren. Het gezin bestaat verder uit de 5-jarige Liam en de 4-jarige Stella Doreen. McDermott heeft bovendien nog een kind uit een eerder huwelijk.

Tijdens haar verblijf in het ziekenhuis kreeg Tori, vooral bekend van de serie Beverly Hills 90210, veel steun van fans. "Ik ben zo dankbaar voor alle liefde en steunbetuigingen van de afgelopen weken. Het betekent erg veel voor me."