AMSTERDAM - De Amerikaanse homozender Logo heeft een documentaire over Paris Hilton geschrapt. Dat heeft een woordvoerder van de kabelzender tegen entertainmentzender E! gezegd.

De aanleiding voor de beslissing zouden de hatelijke opmerkingen zijn die de 31-jarige socialite onlangs maakte over homo's.

De hotelerfgename, die homo's onder meer 'walgelijk' noemde, ging diep door het stof nadat een geluidsfragment met haar uitlatingen werd gepubliceerd dat stiekem was opgenomen in een taxi.

Logo neemt kennelijk geen genoegen met de excuses die Paris eerder maakte en besloot Paris Hilton Inc. niet uit te zenden.

App

Paris zei onder meer dat homo's de 'geilste mensen ter wereld' zijn, na een verhaal van haar homoseksuele vriend over een app die homo's gebruiken om af te spreken voor seks. "Ze zijn walgelijk, de meesten zullen wel aids hebben", zei de blondine.

Ze bood later haar excuses aan en benadrukte dat de opmerking geen betrekking had op de hele homogemeenschap en dat ook hetero's hiv kunnen krijgen. "Ik ben erg van slag en heb er spijt van dat ik mijn homoseksuele vrienden, familieleden en fans pijn heb gedaan."