NEW YORK - Arnold Schwarzenegger werd door zijn vrouw Maria Shriver tijdens relatietherapie geconfronteerd met zijn ontrouw.

Dat doet de acteur uit de doeken in zijn boek Total Recall: My Unbelievably True Life Story, waar New York Daily News over bericht.

Schwarzenegger schrijft dat Shriver wachtte tot hij niet meer gouverneur van Californië was. Een dag na zijn aftreden gingen ze samen naar een relatietherapeut.

"We zaten nog maar net toen de therapeut naar mij toe draaide en zei: 'Maria wil je vandaag vragen naar een kind, of je een kind hebt samen met je huishoudster Mildred'", aldus de Terminator-acteur.

Schaamte

Daarop gaf hij het overspel met zijn huishoudster Mildred Baena toe. Hij zei uit schaamte het kind 15 jaar lang voor zijn vrouw verzwegen te hebben. Het overspel met Mildred gebeurde volgens hem toen Shriver op vakantie was en hij in Hollywood werkte aan de film Batman & Robin.

Shriver blijkt hem al veel eerder gevraagd te hebben of hij de vader was van de zoon van de huishoudster, maar dat ontkende Schwarzenegger telkens in alle toonaarden.

Toen het kind steeds meer op hem begon te lijken, wist Shriver zeker dat hij gelogen had. Schwarzenegger zegt nog steeds te hopen dat hij en zijn ex weer bij elkaar komen.