AMSTERDAM - Drew Barrymore is ervan overtuigd dat ze een tolerante moeder wordt. Het maakt de zwangere actrice, die in juni trouwde met Will Kopelman, niets uit welk vak haar kroost later kiest.

"Ik word blij van het idee dat ze niets hoeven te doen wat ze niet willen", vertelt de 37-jarige Barrymore, die voor het eerst moeder wordt, aan het Amerikaanse woonblad Haute Living.

"Het zou me wel verbazen als ze niets willen doen dat te maken heeft met eten, wijn of kunst, maar het maakt me eigenlijk niets uit."

Ondanks haar talrijke interesses is de actrice niet van plan het acteren op te geven. "Ik wil alles", legt ze uit. "Ik houd van films maken, maar ook van wijn, eten en reizen. Het lijkt me fantastisch om reisjournalist te worden."

Eigen wijn

Barrymore bracht vorig jaar haar eigen wijn uit, de Barrymore Pinot Grigio, waarmee ze een prijs won op een prestigieus wijnfestival in Frankrijk. "Ik ben dol op wijn. Het is belangrijk om in je leven dingen te doen die je echt leuk vindt, zowel op werkgebied als in je vrije tijd."