LOS ANGELES - Jessica Simpson heeft zoveel moeite om weer op gewicht te komen na haar bevalling, dat ze liposuctie zou overwegen. Dat onthult een kennis van de 32-jarige zangeres in het Amerikaanse blad National Enquirer.

Simpsom, die begin mei beviel van haar dochtertje Maxwell, is sindsdien al ruim 20 kilo kwijt, maar heeft nog een lange weg te gaan.

“Op het hoogtepunt van haar zwangerschap bereikte haar gewicht ruim 100 kilo. Ze dacht dat het makkelijk zou zijn om na de bevalling weer op haar oorspronkelijke gewicht terug te komen, maar dat bleek alles behalve waar”, aldus de bron.

Contract

Simpson tekende een éénjarig contract met Weight Watchers ter waarde van vier miljoen dollar en daarvoor moet ze binnen een jaar 35 kilo zien kwijt te raken.

“Jessica werkt hard en volgt haar dieet, maar het gaat niet snel genoeg. Daarnaast is ze nu eenmaal dol op een vette hap. Ze heeft momenten dat ze dermate overstuur is, dat ze liposuctie overweegt wanneer haar contract met Weight Watchers is afgelopen.”

De bron vervolgt: “Ze heeft tegenover een paar goede vrienden toegegeven dat als ze toen had geweten wat ze nu weet, ze nooit aan de deal met Weight Watchers was begonnen en direct onder het mes zou zijn gegaan.”