AMSTERDAM - Avril Lavigne is van plan zelf haar trouwjurk te maken.

De 27-jarige zangeres maakt zich op voor haar tweede huwelijk, dit keer belooft ze eeuwige trouw aan de tien jaar oudere Nickelback-zanger Chad Kroeger.

"Ik ga zelf iets ontwerpen of ik ga met een designer aan de slag", vertelde Lavigne nadat ze haar nieuwe kledinglijn had gepresenteerd op een modeshow in New York. De zangeres, die hits als Complicated en Sk8erboy scoorde, ontwerpt sinds 2008 haar eigen kleding. Ook bracht ze haar eigen parfum op de markt.

Lavigne en Kroeger vielen voor elkaar terwijl ze in de studio aan de slag waren. Daar ging de 37-jarige zanger ook op zijn knieën. "Het was heel natuurlijk. We leerden elkaar kennen in de studio en waren een tijdje vrienden. Op een van onze laatste opnamedagen vroeg hij mij ten huwelijk. Het was superromantisch en betekende heel veel."

Schoonouders

Wanneer Lavigne en Kroeger trouwen, is nog niet bekend. Daags nadat ze hun verloving wereldkundig maakten, werd duidelijk dat Lavigne haar schoonouders nog niet heeft ontmoet.

De zangeres trouwde eerder met Sum 41-frontman Deryck Whibley, dat huwelijk strandde in 2009. Vervolgens scharrelde Lavigne met realityster Brody Jenner, wiens zusje Kylie als een van de modellen meeliep in Lavignes show.