AMSTERDAM - Amanda Bynes is weer in de problemen gekomen met de politie.

De 26-jarige actrice, die de afgelopen maanden meerdere malen betrokken was bij aanrijdingen, is zondagavond staande gehouden. Bynes reed volgens verschillende Amerikaanse entertainmentmedia zonder licht.

De Hairspray-actrice kwam er dit keer vanaf met een waarschuwing. Bynes' laatste stunt achter het stuur kan echter nog een staartje krijgen, omdat de actrice haar rijbewijs kwijt is.

Bynes' rijbewijs werd vorige week ingetrokken vanwege haar vele uitglijers op de weg. Een advocaat laat entertainmentzender E! weten dat de Amerikaanse politie Bynes alsnog kan laten vervolgen voor rijden zonder rijbewijs. In dat geval kan de actrice in de bak belanden.

Invloed

Bynes moet eind deze maand aan een rechter uitleggen waarom ze zo vaak fouten maakt achter het stuur. De actrice werd in april aangehouden wegens rijden onder invloed.

De actrice beweert echter dat ze geen druppel drinkt en vroeg de Amerikaanse president Barack Obama om de betrokken politieagent te ontslaan. Bynes nam daarnaast meerdere malen de benen na aanrijdingen.