Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Patty Brards ex alimentatie wenst en niet weinig ook, de huwelijkscadeaus van Mabel en prins Friso er niet om liegen, manke Vanessa er maar het beste van maakt, soapie Sylvie Meis haar bikini aan de wilgen hangt en Linda de Mol Spaans 'afvalhaar' draagt. Getsie! Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Gipsvlucht

Vorige keer schreven we al over Connie 'Vanessa' Breukhoven die tijdens wintersport is gevallen. Het was zo ernstig dat ze met een stok moest lopen. Privé snapte Connie en haar Hans op Schiphol bij thuiskomst. En wat zien we: Connie in een rolstoel, liefdevol voortgeduwd door manlief. Dat is niet bepaald een glamoureuze thuiskomst, maar Connie heeft er het beste van gemaakt.

Hoe zie je er toch nog jet-setterig uit, ook al zit je in een rolstoel? Let op, hier wat tips: Hoewel het stikdonker is buiten, draagt Vanessa een grote zwarte zonnebril (altijd goed om als BN'ner herkend te worden). Haar haar is onberispelijk gekapt en de make-up tip top in orde (ze ziet er niet uit als een bedlegerige patiënt). Zowel haar gezonde als haar manke been zijn in kèkke over-de-knie laarzen gestoken (weliswaar met platte hakken, maar toch). En last but not least: Connies schoot is volgepakt met handbagage. In Louis Vuitton tassen welteverstaan. Want ook al word je door je man als bagagekarretje gebruikt, je doet dat wel in stijl.

Ruzie!

De echtscheidingsruzie tussen Patty Brard en haar ex René is nog lang niet uitgevochten. Eerst beschuldigde Patty René van diefstal van duizenden Euro's huishoudgeld. René was verdrietig, maar zei niet rancuneus te zijn. Hij verklaarde niets van Patty te willen, ook al heeft zij geld en hij niet. Maar deze week staat op alle covers dat René zich heeft bedacht.

De muzikant eist niet alleen de helft van haar bezittingen, maar ook een alimentatie van maar liefst 15.000 Euro per maand!René heeft beslag laten leggen op het huis van Patty. Die is natuurlijk razend van woede en brieste dat ze nog liever al het geld uitgaf aan dure advocaten dan aan hem.

Ze huurde topadvocaat Moszcovicz in en vertrouwde hem toe René nog liever lek te prikken dan hem geld te geven. Privé weet nog fijntjes te melden dat nog nooit eerder zo'n hoge alimentatie is betaald, behalve door Ruud Gullit aan zijn eerste vrouw Yvonne. Maar die moest er 2 kinderen van onderhouden en René is maar in zijn eentje. We zijn benieuwd hoe deze ordinaire centenkwestie verloopt en houden je op de hoogte.

Dure cadeautjes

Weekend heeft voor ons een kijkje genomen op de verlanglijst van Prins Friso en Mabel. Die trouwen eind april en gasten kunnen een cadeau uitkiezen van de lijst bij een Haagse winkel. Het goedkoopste item is een theekopje met schotel: 14 Euro. Een melkkannetje van deze Wedgwood Metropolis serie kost 44 Euro, een koffiekan 126. Een bierglas kun je al geven voor 27 Euro, een champagneglas voor E 23. De topper op de lijst is een zilveren bestek-cassette van maar liefst 19.400 Euro! Die is dan wel 158-delig en Weekend gokt er op dat Mabels werkgever, de Hongaarse miljardair George Soros, voor dit cadeau zijn portemonnee trekt. Weekend houdt het er maar op dat het prinselijk paar qua dure cadeaus heeft gekozen voor een koninklijke bruiloft.

Bikini weg

Een paar jaar geleden had nog niemand van Sylvie Meis gehoord. Totdat een producent haar knappe gezichtje, grote borsten en lange haar zag. Sylvie debuteerde in haar bikini in de strandsoap Costa en sinds ze met voetballer Rafael van der Vaart vrijt, is ze niet meer weg te denken uit de showbizz.

Volgens Party wil Rafael dat Sylvie stopt met de tv serie Costa. Hij wil haar lekkere lijf ('vleeswaren' volgens het blad) liever voor zichzelf houden. En Sylvie kan zich daar wel in vinden. Alleen houdt ze de eer liever aan zichzelf en formuleert omslachtig: 'Kijk, ik word 26 jaar. Ik was altijd al wat serieuzer van aard en om nou nog langer in een bikini op het strand te huppelen. Ik heb er gewoon geen zin meer in. Al dat bikini-gedoe heeft nooit echt bij me gepast' zegt ze. Sylvie wordt dus serieus. Nu nog een tv-rol vinden die bij haar nieuwe imago past.

Spaans afvalhaar

Nadat Spice Girl Victoria Beckham bekende dat ze haarstukken droeg die waren gemaakt van haar van Russische gevangenen, zijn de roddels over haarextensions van Nederlandse BN'ners ook niet van de lucht. Volgens Story dragen ook Katja Schuurman, Nada van Nie, Sabine Koning en Linda de Mol haar dat de gevangenen verkopen om wat extra geld te verdienen. De meeste sterren spreken dit gerucht echter tegen. Zo ook Linda de Mol, die bij monde van haar manager laat weten dat ze haarstukken draagt die worden gemaakt van haren die in Spaanse kapsalons worden opgeveegd. 'Afvalhaar dus' concludeert het blad droogjes. Getsie, wat een vies woord. Nu we dit weten kunnen we nooit meer naar Linda's blonde lokken kijken zonder er meteen 'Spaans afvalhaar' bij te denken.