AMSTERDAM - Wilfred Genee zegt 'Nee', Estelle thuis terwijl Ruud feest viert en Connie bedonderd. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Buenos Dias, Bonnie, goedemorgen. Zangeres Bonnie St. Claire zat in Girona, Spanje, 's morgens op het vliegveld. Voor haar stond haar ontbijt: twee flesjes rosé, waarvan er één al leeg was. Een verbijsterde voorbijganger maakte om 7.45 uur een foto van de drinkende Bonnie en stuurde deze naar Privé.

Bonnie mag vanwege een leveraandoening geen drup meer drinken en stond een hele tijd droog. De laatste tijd wordt ze weer met drank gezien. Nu ook dus, waar ze als 'ontbijt' twee wijntjes naar binnen tettert. Privé grapt nog dat Bonnie wellicht haar vliegangst moest wegdrinken, "maar het heeft zeker ook iets triests".

Albert's herenslip

Ook in Privé de foto's van Albert Verlinde in z'n onderbroek. En wat voor eentje! De theaterman/presentator was met zanger Frans Bauer mee op reis voor Bauers Zigeunernacht. Daar logeerden ze in een woonwagen.

Toen Albert wilde gaan douchen bij de buitendouche, regende het. Geen nood, Albert schoot z'n saunaslippers aan, hing de handdoek om zijn nek en stak een paraplu op.

Waar Frans Bauer nog een soort van joggingpak aantrok, liep Albert gewoon alleen in zijn blauwe oudemannenslip over het woonwagenkamp. Erg grappig, de altijd zo keurig verzorgde presentator eens zo ongecompliceerd over het kamp te zien hobbelen.

Genee zegt 'nee'

Terwijl in medialand het ene ontslag na het andere valt, is sportpresentator Wilfred Genee vastberaden. Doodleuk zei hij 'nee' tegen opperbaas John de Mol. Die wilde de presentator van Voetbal International inzetten als quizmaster. "Dat kun jij makkelijk. Je komt van zo'n trap af en gaat op het podium staan," vond John de Mol.

Wilfred wil echter geen nieuwe Ron Brandsteder of Willem Ruis worden. "Een auto weggeven interesseert me geen hout," meldt hij in Party. Wilfred blijft liever bij sigarenrokende mopperpot Johan Derksen aan de sporttafel zitten.

Omgekeerde rollen

Waar we vroeger altijd Estelle Gullit op feestjes zagen, zit zij nu thuis. Gescheiden, nieuwe vriend in de gevangenis, baan kwijt bij SBS. Ruud daarentegen ontpopt zich tot feestbeest en mediaman. Op vakantie poseerde hij met zijn zes kinderen. Ook liet hij pers toe op zijn vijftigste verjaardag. Weer pronkte hij met de kids (van drie vrouwen) en zelfs moeder Ria was van de partij.

Van Gordon kreeg Ruud een apart cadeau: kaartjes voor een bokswedstrijd. Is dat een subtiele verwijzing naar de nieuwe vlam van Estelle, die immers bokser is? Of naar het 'vecht-incident' waardoor Badr Hari nu in de bak zit? Volgens Weekend kon Ruud erg om het cadeau lachen.

Moeilijk voor Mabel

Eind deze maand wordt prins Friso 44 jaar. Sinds 7 maanden ligt hij in coma na een ski-ongeluk. Weekend maakt een verhaal over de uitzichtloze situatie. Friso ligt in een Engels ziekenhuis, recent was daar een rechtszaak van een verlamde man, die euthanasie wilde. Dat werd niet toegestaan.

Hoe moet het nu als de koninklijke familie de stekker bij Friso er uit willen trekken, vraagt het blad zich af? Maar nee, geven ze zelf het antwoord al, dan hadden ze Friso niet naar een Engelse kliniek gebracht.

Ingewikkelde familie

Suze Mens is getrouwd. De blonde dochter van tv-makelaar Harry Mens trouwde in St. Gerlach, een chateau in Limburg.

Vooral de familiefoto is heel interessant. Het bruidspaar in het midden. Daarnaast de echte zus van Suze, Marlous. En natuurlijk ook papa Harry en mama Suze. Die zijn gescheiden. Papa Harry maakte twee buitenechtelijke dochters met minnares Mouna. Die twee halfzussen staan ook op de foto.

Maar inmiddels is Harry weg bij Mouna en is hij met Lara. Die was niet aanwezig, 'op vakantie met vriendinnen' was haar afmelding. Wel aanwezig was Mouna, maar die stond weer niet op de officiële familiefoto. En op een aparte foto poseren Marlous en Michiel Mol, de ex-man van presentatrice Paulien Huizinga. Snapt iedereen het nog?

Connie rook lont

Connie Breukhoven is keihard bedrogen. Ze had een romance met een rijke vent. Al snel verschenen de foto's van een tortelende Connie en Ben. Maar opeens hoorden we niks meer en bleek het 'uit' te zijn. Kort daar op doken foto’s op van Ben, die zich innig zoenend met een andere dame vermaakte. "Die zijn van maanden geleden", protesteerde Ben in de roddelbladen.

Deze week vertelt Connie in Story dat ze onraad rook. "Er klopte iets niet" zegt ze. Ze wil geen details geven, dat vindt ze te persoonlijk. Maar blijkbaar is Ben keihard vreemdgegaan, zoveel wordt duidelijk. "Met mijn gezin heb ik meer dan genoeg liefde in huis", probeert Connie nog, maar ze is gewoon ordinair bedonderd.