LONDEN - Liam Gallagher kan de recente uitspattingen van prins Harry wel waarderen: "Als ik een prins was, zou ik elke nacht naakt en dronken zijn", zei hij tegen Daily Star.

De losbandige Britse prins werd onlangs naakt vastgelegd op de gevoelige plaat, iets waar de Beady Eye-zanger respect voor heeft. Gallagher noemt de prins cool. Hij zou zelfs wel eens met hem willen gaan stappen, zo vertelt hij tegen de krant.

"Als ik derde in de rij zou zijn om troonopvolger te worden, zou ik ook naakt dronken worden. Gewoon om te zieken. Ik ben echter nooit zo dronken geweest dat ik mijn kleren uit heb gedaan."

Liam Gallagher liet zich tegenover Daily Star ook uit over Russell Brand. "Russell is een lul. Al zijn relaties kunnen me niks schelen. Het enige wat ik weet, is dat je je tijd beter kunt besteden dan met hem uitgaan. Ik mag Geri (Halliwell, de vermeende nieuwe vlam van Brand) wel. We hebben allebei twee kleine hondjes, dus komen elkaar wel eens tegen bij het uitlaten", aldus de voormalige Oasis-zanger.