LOS ANGELES - Kim Kardashian heeft er alle vertrouwen in dat haar relatie met Kanye West echt ergens heen gaat.

De socialite heeft nu zes maanden een relatie met Kanye West (35). Een huwelijk met de wereldberoemde artiest sluit ze niet uit.

"Technisch gezien ben ik nog steeds getrouwd", zegt de 31-jarige Kardashian in de Amerikaanse talkshow The View. "Maar ik denk dat Kanye perfect bij me past. Ik geloof erin."

Kardashian verwijst naar haar huwelijk met NBA-basketballer Kris Humphries. Nadat ze 72 dagen met hem getrouwd was, vroeg de realityster de scheiding aan. Sindsdien zijn de twee verwikkeld in een slepend juridisch conflict en de scheiding is nog niet rond.

Kinderen

Ook kinderen met Kanye lijkt Kardashian wel te zien zitten. "In deze fase van mijn leven wil ik absoluut kinderen. Ik denk dat ik dat gevoel al eerder heb gehad. Ik was alleen zo snel verliefd en wilde het zo graag dat ik niet de tijd nam om iemand uit te zoeken die bij me paste."

Naar eigen zeggen heeft Kardashian daarvan geleerd en is ze nu een ander persoon. "Ik heb tegenwoordig veel meer oog voor de simpele dingen en ben erachter gekomen wat echt belangrijk is in het leven. Ik hou ervan om thuis te blijven en lekker niets te doen."