AMSTERDAM - Tom Jones mag van zijn zoon geen strakke leren broeken en half-open overhemden meer dragen op het podium. Mark Jones, die naast zijn zoon tevens zijn manager is, heeft tegen zijn 63-jarige vader gezegd dat hij zich eindelijk naar zijn leeftijd moet kleden.

Tom Jones, die bekend is van hits als 'It's not Unusual' en later met 'Sexbomb', kreeg ook van zoonlief te horen dat hij niet meer het op het podium gegooide damesondergoed moet oprapen, om er vervolgens zijn zweet mee af te geven, zegt Britse krant The Sun.

'Karikatuur'

De zanger uit Wales zei: "Mark vertelde mij, 'De mensen nemen je niet meer serieus. Je bent een karikatuur van jezelf geworden'".

De zanger heeft een nieuw image gecreëerd en presenteerde deze op de Amerikaanse televisie. Hij zei: "De muziek is aan het veranderen en ik verander gewoon mee."

"Ik dacht niet dat ik in 2004 nog in leven zou zijn", aldus Tom Jones. "Daar denk je gewoon niet bij na. Ik wil niet in de zestiger jaren blijven steken, maar ik wil met jonge producers aan de slag. Sommige van hen zouden mijn kleinkinderen kunnen zijn". Tom Jones werkt op dit moment aan een nieuw en hip album.