AMSTERDAM - Brian McFadden heeft zondag zijn jawoord gegeven aan Vogue Williams. Het Ierse stel trouwde tijdens een intieme ceremonie een kasteel in Florence, Italië.

Dat schrijft de Britse boulevardkrant The Sun. Details rond de bruilof zijn niet bekend. De ceremonie werd streng beveiligd en gasten mochten hun mobiele telefoon niet mee naar binnen nemen.

Wel weet The Sun dat McFaddens voormalige Westlife-collega's niet bij de bruiloft in Italië aanwezig waren. McFaddens Australia's Got Talent-collega Dannii Minogue was wel te gast. De 11-jarige Molly en de 9-jarige Lilly-Sue, twee dochters die McFadden kreeg tijdens zijn eerste huwelijk met zangeres Kerry Katona, waren de bloemenmeisjes.

McFadden, die in 2004 uit de boyband Westlife stapte, heeft sinds mei vorig jaar een relatie met realityster Vogue Williams. De twee kondigden in januari aan dat ze verloofd waren.

Dublin

Er vond donderdag al een ceremonie plaats in Dublin, maar het evenement in Italië zouden ze beschouwen als hun 'echte huwelijk'. De 32-jarige zanger was eerder vier jaar verloofd met de Australische zangeres Delta Goodrem.