LONDEN - De details over Prins Harry's Vegas-reisje worden steeds sappiger.

De dronken Harry danste naakt van meisje naar meisje, terwijl hij iedereen in het gezelschap aanmoedigde hun kleren uit te trekken.

'Leuk', 'sexy naakt' en 'gek' was het feest volgens een van de aanwezige vrouwen, die People Magazine heeft weten te strikken voor een interview.

Carrie Reichert, 32, onthult dat zij en haar vriendinnen door Harry's vrienden werden gevraagd of ze met de prins wilden feesten. Toen ze de VIP-kamer binnenkwamen was Harry al naakt en druk bezig alle mooie meiden in het gezelschap te omhelzen.

"Iedereen naakt!" zou de 27-jarige prins hebben geroepen, terwijl hij met de keu van de pooltafel luchtgitaar speelde. "Hij was erg vriendelijk en er waren veel willekeurige naakte omhelzingen. Het was grappig", aldus Carrie.

Gezoend

Volgens Carrie nam hij haar apart in zijn kamer en heeft ze daar 20 minuten met 'Dirty Harry' gezoend. Het koninklijke feestbeest was al naakt, maar zij hield naar eigen zeggen haar bikini aan.

"Het was dronken gerommel. Het was niet romantisch, maar gewoon leuk. Hij gedroeg zich als een heer, maar was erg dronken."

Bonas

Cressida Bonas, die sinds juli met Harry datet, zou hem na de escapades in Vegas hebben afgeschreven. Maar Daily Mail wist gisteravond te melden dat het toch nog serieus lijkt te worden tussen de twee.

Harry zou haar hebben verteld wanneer hij weer naar Afghanistan vertrekt en het stel heeft volgens de krant serieus over hun relatie gesproken.