LONDEN - Vanessa Paradis heeft de liefde weer gevonden. De ex van Johnny Depp is aan het daten met de steenrijke zakenman Guy-David Gharbi. 

Dat onthult The Sun. Paradis en Gharbi ontmoetten elkaar in mei tijdens een vlucht van Los Angeles naar Parijs. ''Vanessa en Guy-David zijn steeds closer geworden de afgelopen maanden. Alhoewel ze langzaamaan doen, zijn ze wel officieel aan het daten'', vertelt een bron.

''Guy-David heeft zijn gevoelens tegenover Vanessa duidelijk gemaakt, maar heeft haar ook gezegd haar alle tijd te gunnen die ze nodig heeft.''

''Ze hebben al een paar romantische diners in Parijs achter de rug. Ze genieten gewoon van elkaar en hebben plezier'', vervolgt de insider. ''Vanessa kan weer lachen dankzij Guy-David. Ze ziet er jonger uit, ze zingt en schrijft zelfs weer liedjes.''

Steun

Depp staat volledig achter de relatie van zijn ex: ''Johnny is een goede vent en het enige dat hij wil is dat ze weer gelukkig is''. De acteur liet Vanessa dan ook weten dat ze altijd gebruik mag maken van hun oude huis in Zuid-Frankrijk.

Paradis en Depp maakten in juni bekend uit elkaar te gaan, na een relatie van 14 jaar. Het stel heeft samen twee kinderen, de 13-jarige Lily-Rose en Jack van 9.