AMSTERDAM - Linda de Mol is niet meer bezig met hoe aantrekkelijk ze is voor mannen. Wel hoopt de presentatrice dat haar eigen vriend haar nog sexy vindt.

"Ik ben 48 geworden, ik geloof niet dat ik me nog heel erg druk hoef te maken om mijn seksappeal", aldus De Mol. "Die tijd heb ik wel een beetje achter me liggen hoor." De Mol viel 4,5 kilo af om in bikini op de cover van haar tijdschrift Linda te verschijnen.

De presentatrice zou het wel fijn vinden als mensen haar 'een aantrekkelijke, verzorgde verschijning' blijven vinden. "Maar of ik nou zo sexy ben, daar ben ik niet zo heel druk mee." Hoe haar geliefde over haar denkt, boeit de blondine dan weer wel. "Als mijn eigen vent me nog maar sexy vindt, ja. Maar dat verschil zit voor hem niet in vier of vijf kilo."

De Mol denkt dat vrouwen zich met de jaren beter voelen in hun eigen lichaam. Toen ze jonger was, was ze minder tevreden met haar lijf. "Dat is misschien ook wel goed, dat je zelfverzekerder wordt, want het wordt er niet beter op. Ik denk dat ik als ik 65 ben, denk: waar zat ik over te zeiken toen ik 48 was, het zag er toch prima uit?"