LONDEN - Na een maandenlange gevangenisstraf en een ziekenhuisopname gaat de ex-man van Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, eindelijk Amy's graf bezoeken. 

Dat meldt The Sun. 

Blake zat in de cel ten tijde van de begrafenis van zijn ex-vrouw. Toen Fielder-Civil begin augustus vrij kwam nam hij een bijna fatale dosis drank en drugs in, volgens geruchten na het lezen van oude sms'jes van Winehouse.

Hij werd in het ziekenhuis opgenomen en een tijdje kunstmatig in coma gehouden. Na 3 weken mocht hij het ziekenhuis verlaten en hij wordt nu verzorgd door zijn moeder.

''Een van de eerste dingen die hij wil doen is naar de begraafplaats gaan en op de juiste manier afscheid nemen van Amy'', aldus de vader van Fielder-Civil. ''Er zullen ongetwijfeld veel tranen rollen. Hij was kapot van haar dood en hij wil dichtbij haar zijn op haar laatste rustplaats.''

Fielder-Civil en Winehouse, die vorig jaar juli op 27-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van alcoholvergiftiging, trouwden in mei 2007 en scheidden twee jaar later.