LAS VEGAS - De Britse prins Harry hoeft niet publiekelijk zijn excuses aan te bieden voor zijn feestgedrag in een hotelkamer in Las Vegas. Dat advies heeft prins Charles zijn zoon gegeven. 

Want, zo redeneert Charles volgens RadarOnline, boys will be boys.

Harry was van plan sorry te zeggen, maar volgens zijn vader doet de prins er beter aan om te wachten tot het koninklijke schandaal overwaait.

In een persoonlijk gesprek met zijn zoon gaf Charles toe dat ook hij in genânte situaties is terechtgekomen toen hij net zo oud was als Harry. "Van de hele koninklijke familie snapte Charles Harry's gedrag het beste", aldus een insider.

Playboy

"In zijn jonge jaren was hij net zo'n playboy als Harry", legt de insider uit. Prins Charles is ervan overtuigd dat als zijn zoon weer terug is op zijn post in Afghanistan, de hele affaire snel vergeten zal zijn. Hij heeft hem niet gestraft, maar prins Harry volgens de insider wel verteld dat hij wat verantwoordelijker moet zijn.

Foto's van een blote, feestende prins Harry in een hotel in Las Vegas doken vorige week op. Volgens RadarOnline werd er ook cocaïne gebruikt in de ruimte waar de 27-jarige partyprins naakt ronddartelde. De strippokerparty zou ook zijn gefilmd.