AMSTERDAM - De nieuwe ‘stootbumpers’ van Glennis Grace, Jaap en Bo wordt Jaap en Kim, Volendams verraad deel twee, Martin Morero uitgemolken en Barbie blij met ‘mini-me’. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Estelle Cruijff klapt in Privé flink uit de school. Zo vertelt ze dat ze een keer eerder terugkwam van vakantie. Toen ze met de kids de deur open deed, lag Ruud te vozen met een 'blond ding'. "En nee, ze zaten niet te kaarten," meldt Estelle.

Estelle vloog haar achterna en smeet haar tegen het tuinhek. Het 'blonde ding' (met slechts een handdoekje om) bleek een vriendin te zijn. Je zou maar buurman zijn en dit tafereel in de tuin zien gebeuren, dan heb je toch de dag van je leven?

Weekend toont foto’s van Estelle die bij haar nieuwe liefde Badr op bezoek mag in de gevangenis. Met tranen in haar ogen komt ze weer naar buiten, het weerzien was emotioneel. Een voordeel voor Estelle: door de spanning schijnt ze 10 kilo te zijn afgevallen. 'Elk nadeel heb se voordeel', haar oom Johan Cruijff zei het al.

Cadeautje voor Glennis

Zangeres Glennis Grace vierde haar verjaardagsfeestje. De zangeres huurde de Harbour Club af en nodigde 150 gasten uit. Zelf kwam ze in een strakke roze jurk in een limousine aangereden. Privé speculeert dat de zangeres zichzelf eens lekker had getrakteerd. Het decolleté leek aanmerkelijk voller en dus denkt het blad dat Glennis een borstvergroting heeft genomen.'Stootbumpers' grappen ze.

Helaas voor Glennis doken de media niet op haar, maar op twee andere gasten. X-factor winnaar Jaap Reesema verscheen namelijk niet met zijn donkerharige beeldschone vriendin Bo op de party. Aan zijn zijde had hij ex-Miss Universe Nederland Kim Kötter. ‘Ja, we zijn een setje’ jubelde de blondine. Met haar bekoorlijkste glimlach poseert ze voor de fotografen, op zoek naar roem.

Volendams verraad, deel 2

Party duikt nog eens lekker in de relatieproblemen van Monique Smit. De zus van de Volendamse zanger Jan is bedrogen door haar vriend Jeffrey (20). Die zou een slippertje hebben gemaakt met de 40-jarige plaatsgenote Nancy. Volgens een bron was het echter niet eenmalig, maar duurde de affaire enkele maanden. Jeffrey zou gezegd hebben dat het slecht ging tussen hem en Monique (23) en toen ging Nancy maar in op zijn avances.

‘Ik werd versierd en gek gemaakt. Mijn omgang met Jeffrey is mijn grootste fout’ meldt een schuldige Nancy. Volgens Party is de relatie pas twee weken geleden uitgekomen, en niet al maanden geleden, zoals het management van Monique meldt. Het rommelt dus nog behoorlijk daar in Volendam.

Zure Trijntje

Nog meer overspel, maar nu bij Trijntje Oosterhuis. Haar man Sander bedroog haar maar liefst 3 jaar, weet Party. Met haar hartsvriendin, notabene. Een paar weken geleden trok Trijntje het niet meer en vertrok Sander uit huis. Gelukkig kan de bedrogen zangeres haar zinnen een beetje verzetten met werk. Ze volgde Angela Groothuizen op als coach van The Voice of Holland.

Volgens Party doet dit haar goed, maar tijdens het fotomoment was het moeilijk. Trijntje perste er met moeite een zuur glimlachje uit voor de camera’s. ‘De tol van de roem’ noemt Party haar situatie.

Martin uitgemolken

Acteur Peter-Paul Muller is al lang acteur, maar brak echt door met Martin Morero in Gooische Vrouwen. Het werd een tophit. Hoewel Peter-Paul bang was voor het ‘Swiebertje-effect’ en zich eerst tegen zijn rol verzette, heeft hij er nu vrede mee. Sterker nog: volgens Party melkt hij zijn roem behoorlijk uit. Hij schnabbelt flink bij als zanger Martin, wat hem een kleine 6.000 euro voor een half uurtje oplevert.

Inmiddels is hij met ‘Tante Cor’ (Beppie Melissen) aan Villa Morero begonnen. In deze talkshow ontvangt hij BN’ ers als Bridget Maasland, Jeroen van der Boom, Simon Keizer en René Froger. Dat laatste is grappig, want in Martin Morero’s persoon zit heel veel van Froger verwerkt.

Barbie’s mini-me

Story mocht foto’s publiceren van Barbie en haar baby. De OhOhCherso-ster heeft zich voor de foto’s extra mooi gemaakt. In Barbie’s geval betekent dat een extra laag huidkleurige lipstick, wenkbrauwen extra getekend en extra lange plakwimpers.

Zonnebankbruin en platinablond is ze altijd al. Barbie had een heftige bevalling, maar is nu helemaal dol met haar baby. ‘Ze is echt mijn kleine barbiepopje, want ze heeft ook blonde haartjes‘ kirt de moeder.

Natuurlijk heeft baby Angelina een roze pakje aan. Wat we nog niet wisten is dat man Michael uit een eerdere relatie al een zoon heeft. Volgens Barbie ‘kent hij dus het klappen van de zweep’. Wie wil, kan alle perikelen van de roze Haagse baby volgen via RTL5 bij Barbie’s Baby - inclusief bevalling.