HILVERSUM - Het moddergooien tussen Mick Harren en Lange Frans en zijn vrouw gaat nog even door.

In RTL Boulevard vertelt Harren dat hij zich "genaaid" voelt. "Dat vind ik op zich niet erg, maar dan wil ik er wel graag bij zijn."

Daarop laat Daniëlle Frederiks, de vrouw van Lange Frans, weten: "Ik ben blij dat hij er niet opstaat. Hij is heel aardig, maar zingen kan hij natuurlijk niet."

Harren vindt Lange Frans daarentegen wel een goede rapper, ook wil hij benadrukken dat hij geen "jankerd" is. "Daniëlle blijft maar blaffen, maar blaffende honden bijten niet."

Betrokken

Daar stemt de brunette mee in. En hoewel ze vandaag via Twitter liet weten wat ze van Harren vindt, vertelt ze nu er niet bij betrokken te willen worden. Toch kan ze het niet laten om tussen neus en lippen door te zeggen dat Harren wel eens aan de drugs kon zijn.

Harren zou samen met Lange Frans en Willem Holleeder een single opnemen. Maar de zanger moest woensdag via de media vernemen dat de twee samen een rap hebben gemaakt.

Harren, die in eerste instantie met het idee kwam om met Holleeder een levenslied te maken, belde Lange Frans boos op toen hij er over hoorde. Hij wist namelijk nergens van en wil nu niks meer met het nummer te maken hebben.