LOS ANGELES - Sofia Vergara en haar verloofde Nick Loeb zijn nog niet toegekomen aan het voorbereiden van hun trouwerij.

Vergara werd in juli tijdens een trip naar Mexico ten huwelijk gevraagd.''Ik ben nog niet begonnen met plannen, omdat alles nog heel vers is'', vertelde de Colombiaanse beauty aan Celebuzz.

De 40-jarige actrice heeft bovendien weinig tijd nu ze midden in de opnames zit van het nieuwe seizoen van Modern Family. Hierin is haar personage Gloria in verwachting.

Vergara heeft een 20-jarige zoon (Manolo) uit een eerder huwelijk. Op de vraag of ze nog een kind wil, antwoordt de actrice openhartig. "Het is een mogelijkheid, misschien komt er een dag dat ik het opnieuw doe. Ik zou het niet erg vinden. Het kan nog. Maar als je daaraan begint, moet je het goed doen. En op het juiste moment. Dus voorlopig doe ik het rustig aan. Wellicht als ik wat minder werk heb.''

Het zakenblad Forbes berekende onlangs dat Vergara de meest verdienende vrouw op de Amerikaanse televisie is. De Colombiaanse actrice verdiende afgelopen jaar ruim 19 miljoen dollar.