AMSTERDAM - Lange Frans, zijn vrouw Daniëlle en Mick Harren zijn verzeild geraakt in een Twitter-ruzie. De vete ontstond nadat Harren zijn boosheid had geuit over een lied dat de rapper opnam met Willem Holleeder.

De zanger en rapper zouden in eerste instantie samen met Holleeder een nummer opnemen met het thema 'misdaad loont niet', maar woensdag bleek dat de topcrimineel alleen met Lange Frans de studio was ingedoken. Volgens de rapper en zijn vrouw heeft de rap 'niets te maken' met het oorspronkelijke idee van Harren.

"Zonder mij was dit nooit ontstaan", twitterde Harren naar Daniëlle. "Je bent een trut Lange brrrrrrr en je vrouw heeft de broek aan, stoere rapper van me", stuurde hij vervolgens naar Lange Frans. "Succes met alles, gangster."

De rapper kon het niet waarderen dat zijn eega werd aangevallen. "Dat je boos bent op mij moet je zelf weten, maar laat mijn vrouw erbuiten."

Uitgebreid reageren

Daniëlle besloot donderdagmiddag een keer uitgebreid te reageren op de kwestie.

"Aan de telefoon half zitten janken en op tv de stoere kerel uithangen. Ik vond je een aardige kerel, maar laten we elkaar geen mietje noemen en eerlijk zijn: zingen is nou niet bepaald je sterkste kant en Frans is een A-status-artiest, jij niet", sneert ze naar Harren. "Ik ben hierin verzeild geraakt en ga er verder geen woorden meer aan vuil maken, maar Snik Harren, life goes on!"