AMSTERDAM - Froukje de Both maakt na haar breuk met ex Jeroen te Rehorst heftige tijden mee. Dochtertje Emma is echter haar grootste prioriteit.

"Gelukkig gaat het heel goed met haar, ze is supervrolijk en relaxt", vertelt de presentatrice aan Grazia. "Maar ook voor haar zal het ongetwijfeld wennen zijn aan de nieuwe situatie."

“Voorheen waren we altijd met z’n drietjes, nu is ze de ene keer bij mama en de andere keer bij papa. Het is wel een onwijs slim meisje, dus we praten veel met haar en proberen haar uit te leggen waarom we niet meer met z’n drietjes onder hetzelfde dak wonen.”

Froukje de Both verbrak in april de verloving met Jeroen te Rehorst.  "Sowieso is het pijnlijk voor ons allemaal. Ik heb dan wel de stap genomen, maar het was niet iets wat ik van tevoren had bedacht of wilde", aldus De Both.

Leugen

"Je doet elkaar niet expres pijn. Maar ik ben wel heel erg recht-door-zee. Leven in een leugen, dat kan ik niet. Dus ik ben nooit oneerlijk geweest in deze situatie, ongeacht de consequenties."

"Jeroen is een fantastische man en vader. We kunnen nog steeds heel goed met elkaar communiceren”, gaat ze verder. “Ik heb veel respect voor de manier waarop hij hiermee omgaat als vader en als mens."