CHICAGO - Kelsey Grammer heeft een boekje opengedaan over zijn vorige huwelijk met model Camille Donatacci.

Bij Oprah Winfrey onthulde de 57-jarige acteur dat zijn derde huwelijk ‘eigenlijk al over was, voordat het begonnen was’ en dat hij 'verplicht' bij haar bleef.

Grammer en Donatacci bleven uiteindelijk dertien jaar samen. "Een vreselijk decennium", aldus Grammer. De Boss-acteur tegen Oprah: “Ik bleef bij Camille omdat ik een koppige ezel was. Ik ben nooit lang gelukkig geweest met haar. Het was eigenlijk al over voordat het goed en wel begonnen was.”

Grammer verklaarde tevens dat hij Donatacci hielp aan een rol in de realityshow The Real Housewives Of Beverly Hills en dat hij zich verplicht voelde om er in mee te spelen.

“Ze wilde altijd al beroemd worden”, gaat Grammer verder bij Oprah’s Next Chapter. “Ik had altijd het gevoel dat ik dat haar schuldig was, om haar beroemd te maken.”

Grammer heeft twee kinderen met Donatacci. De twee scheidden uiteindelijk in februari 2010. De Amerikaanse komiek huwde in februari 2011 zijn vierde echtgenote, Kayte Walsh. De twee kregen vorige maand hun eerste kindje samen: dochtertje Faith.