LOS ANGELES - Kristen Stewart heeft zich tot Robert Pattinsons beste vriend gekeerd om haar te helpen hem terug te winnen.

De 22-jarige actrice is volgens vrienden vastbesloten haar relatie met Pattinson nieuw leven in te blazen en hoopt daarbij op advies en begrip van Tom Sturridge.

Een bron vertelt tegenover HollywoodLife.com: ''Kristen is behoorlijk nerveus voor haar eerste publieke verschijning tijdens het aankomende Toronto Film Festival, maar ze maakt zich nog meer zorgen over haar gesprek met Tom."

"Ze wil Tom graag onder vier ogen spreken om hem te overtuigen van haar spijt. Het enige wat voor haar telt is Robert terugwinnen en de beste manier is dat via zijn vrienden te doen”, aldus de bron.

Naar verluidt zou Stewart ook plannen hebben om de verloofde van Sturridge, Sienna Miller, te spreken om haar duidelijk te maken dat ze geen slecht mens is en dat het nooit haar bedoeling was om Pattinson pijn te doen. “Ze hoopt dat de twee haar zullen vergeven, dat zou de eerste stap zijn om Robert weer terug te krijgen”, aldus de bron.