LOS ANGELES - Lindsay Lohan is zondag formeel als verdachte aangemerkt in de diefstal uit het huis van Sam Magid vorige week zondag.

De politie van Los Angeles meent dat zowel de actrice als haar assistent Gavin Doyle betrokken zijn bij de zaak. Dat meldt TMZ. Lohan was vorige week op een feestje in het huis in Hollywood Hills en bleef, net als een paar andere gasten, slapen.

De volgende ochtend kwam de eigenaar van het huis erachter dat er kostbare juwelen waren verdwenen. De politie werd erbij gehaald en alle aanwezigen zijn verhoord. In eerste instantie werd Lohan niet als verdachte gezien, maar de politie zegt nu ooggetuigen te hebben die Lohan en Doyle als daders aanwijzen.

Verklaring

Opmerkelijk aan de zaak is dat de huiseigenaar Magid zijn verhaal tegenover de politie zou hebben veranderd en nu heeft verklaard dat er niets gestolen is.

De politie is echter niet van plan het onderzoek te sluiten en heeft de advocaat van Lohan en Doyle gevraagd om de twee nogmaals te mogen interviewen. Aan dat verzoek is volgens TMZ nog niet voldaan.