LONDEN - Melanie C vindt het nog steeds moeilijk om te praten over haar breuk met Thomas Starr. Ze geeft aan Fabulous Magazine wel toe dat ze het moederschap in haar eentje zwaarder vindt.

"Mijn leven is zeker gecompliceerder geworden. Maar verder is er weinig veranderd", zo vertelt de Spice Girl, die vorige maand haar relatie na tien jaar beëindigde.

Toch heeft ze wel een strategie gevonden om met haar verdriet om te gaan: "Druk bezig blijven heeft me geholpen. Ik denk dat ik eigenlijk een workaholic ben. Ook al klagen we allemaal dat we het te druk hebben, ik ben waarschijnlijk het gelukkigst als ik druk ben."

De 38-jarige Sporty Spice vindt het in ieder geval nog veel te vroeg om aan een nieuwe relatie te denken, ook al betekent dit dat de kans op een broertje of zusje voor dochtertje Scarlet kleiner wordt.

"Ik hoopte altijd op nog meer kinderen in mijn leven, maar misschien gebeurt dat nu niet... Ik weet het niet. Daten heeft geen prioriteit voor mij op dit moment. Scarlet en ik zijn mijn prioriteit."

Haar 3-jarige dochtertje is overigens dikke maatjes met de kinderen van oud-collega's Geri Halliwell en Emma Bunton. "Scarlet, Bluebell en Beau kunnen het erg goed met elkaar vinden."