AMSTERDAM - De zaak rond haar vermeende betrokkenheid bij een diefstal loopt voor Lindsay Lohan waarschijnlijk met een sisser af.

De eigenaar van een huis in Hollywood Hills deed vorige week aangifte van diefstal, maar komt nu terug op zijn aantijgingen.

Bronnen bij de politie vertellen aan entertainmentsite TMZ dat ze het verdacht vinden dat de actrice een huisfeestje bijwoonde waar naar verluidt twee horloges en een zonnebril met een totale waarde van honderdduizend dollar werden gestolen.

Lindsay zou twee vrienden hebben binnengelaten, die de spullen zouden hebben gejat toen ze het huis verlieten.

Bijstellen

Volgens ingewijden heeft de huiseigenaar zijn verhaal echter bijgesteld en een brief naar de politie geschreven waarin hij zegt dat er helemaal geen spullen werden ontvreemd.

"Na een persoonlijk gesprek met de huiseigenaar bleek dat er niks was gestolen", zegt de vader van Lindsay, Michael Lohan. "Lindsay heeft hier niks mee te maken en dat heeft hij aan de politie laten weten."

De 26-jarige actrice, die vorig jaar nog werd veroordeeld wegens diefstal van een dure ketting, is nooit officieel als verdachte gezien in de zaak.