AMSTERDAM - Monique Smit keihard bedrogen, Johnny en Josje betrapt, Angela’s snelle centjes, Frans Bauer zonder wc en BN’ers springen letterlijk voor geld. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Het zusje van Jan Smit is bedrogen door haar vriend. De Volendamse Monique woont samen met voetballer Jeffry. Die vergreep zich enkele maanden geleden aan een 40-jarige huismoeder met drie kids.

In Volendam blijft niets geheim, dus het overspel met ‘Nancy’ lekte snel uit. Jeffry had spijt, Monique vergaf hem en nu zijn ze weer samen.

Volgens Weekeind is Jan nog steeds razend op zijn zwager. Het blad snorde een foto van Nancy op. Ze lijkt precies op Monique, alleen een paar jaartjes ouder. Op de Volendamse dijk vinden ze Jeffry fout, maar Nancy had van hem af moeten blijven.

J&J

Privé vult de cover met een kiekje van Johnny de Mol en K3-zangeres Josje. De twee zijn sinds kort een stelletje. Iemand met een camera snapte de tortelduifjes op een terrasje en verkocht de foto’s aan het blad. ‘Exclusief!’ juicht het blad. Wij zijn niet zo onder de indruk. Johnny versleet al vele vriendinnetjes, dus zo bijzonder is het niet.

Wel laten ze (schoon)moeder Willeke Alberti zeggen dat die Josje een leuke meid vindt en haar wel als schoondochter zou willen hebben. Maar dat heeft Willeke vast al vaker gedacht, ze was ook dol op Chantal Janzen die ooit wat met Johnny had.

Makkelijke centjes

Ook al is ze bekend, toch moet Angela Groothuizen haar best doen voor werk. Bij diverse omroepen lobbyde ze, ze schreef zelfs mailtjes aan John de Mol.

Die ging persoonlijk voor haar zijn bedrijf rond, maar helaas, er was geen werk. Inmiddels is ze lekker bezig als jurylid. Waar ze bij The Voice kandidaten moest begeleiden en coachen, heeft ze nu een makkelijk baantje.

Als jurylid bij Beat the Best. “Ik kwam binnen, trok een jurk aan, deed wat make-up op en gaf mijn mening over de act. Daarna ging ik weer naar huis,” vertelt ze in Party. Jammer dat niet wordt vermeld hoeveel Angela krijgt voor dit makkelijke klusje.

Vieze Frans

Thuis bij Frans Bauer regelt Mariska alles. De propere blondine sopt, dweilt en wast en zorgt dat de witmarmeren vloeren altijd spic en span zijn.

Voor zijn tv-programma Bauers Zigeunernacht moest de zanger zelf zijn boontjes doppen. In het woonwagenkamp was geen stromend water, geen electriciteit en geen wc. "Het lijkt allemaal heel leuk, tot het moment dat je buikkrampem krijgt,” vertelt Frans aan Party.

Ook miste hij zijn Maris: “Ik moest mijn eigen shit regelen”. Frans had zich een beetje verkeken op het romantische idee van woonwagenbewoners. Zelf is hij dolgelukkig in zijn strakke nieuwbouwvilla met vrouw en vier kinderen. Toch verzuchtte hij blij te zijn dat de schoolvakantie voorbij was en het hele spul weer naar school gaat.

1,2 en... spring

Sterren springen is de nieuwe show van Gerard Joling. BN'ers leren een duik te maken van de hoge duikplank. Party toont C-categorie zangeres Justine Pelmelay in een gruwelijk oma-badpak. Het mens had geen zwemdiploma, kreeg speciaal les en gaat nu van de lage duikplank voor tv. Jody Bernal (Que si, que no) doet in een strakke zwemslip een bommetje.

Kelly van der Veer (Big Brother) toont haar cellulitis. Maar dat hoort er bij als je je van man naar vrouw laat opereren. Patty Brard is op streng dieet gegaan om van haar permanente zwembanden af te komen en heeft zichzelf getrakteerd op een nieuw badpak.

Het is wel heel erg crisis in omroepland als iedereen zo graag aan zo’n soort show wil meedoen. En Gerard Joling maar lachen, als badmeester die niet zelf van de hoge af hoeft.

Eeuwig verwend

De dochter van Connie en Hans Breukhoven doet een boekje open over partner Mo. Hij steunde haar niet tijdens de rechtzaak, was respectloos en alles moest op zijn manier gebeuren.

De grootste afknapper vond Constanza nog wel de recent verbroken belofte. “Hij had me een auto beloofd voor mijn verjaardag,” vertelt ze in Story. “Maar omdat hij het ergens niet mee eens was, kreeg ik die auto niet meer. Ook dat was een enorme afknapper,” verzucht ze.

Waaruit maar weer blijkt hoe in- en in verwend en wereldvreemd de miljonairsdochter is. Constanza doet hard haar best zich uit de gouden kooi van haar ouders te bevrijden, maar is verbaasd als ze geen auto cadeau krijgt.

Ex-man Mo heeft zich inmiddels op een nieuw, rijk slachtoffer gestort. In Story zien we hem zoenen met zijn nieuwe liefde Patricia. Daar begrijpen we helemaal niets van. Bah, zo’n vent wil je toch niet?!