AMSTERDAM - Mogelijk duiken binnenkort meer naaktkiekjes op van prins Harry. Een pr-consultant beweert dat hij door twee Amerikaanse vrouwen is benaderd met foto's van de Britse prins.

"Ik heb nee gezegd", vertelt Max Clifford tegen de BBC over het aanbod. "Twee mensen die op dat feestje waren, hebben mij gebeld met de vraag of ik voor hun wilde werken en of ik hun foto's wilde verkopen."

De Brit weigerde naar eigen zeggen omdat hij verkoop van de pikante kiekjes niet aan zichzelf zou kunnen verantwoorden. "Ik kon het niet."

Prins Harry vierde vorig weekend feest in Las Vegas, waarna naaktfoto's van hem opdoken. Ook waren enkele dames die de prins en zijn vrienden hadden opgepikt in de hotelbar aanwezig bij het feestje. Op twee kiekjes, die door TMZ werden geplaatst, is Harry te zien met een onbekende naakte dame.

Chippendales

Naar aanleiding van die twee foto's, kreeg prins Harry een aanbod van de Chippendales. De strippers waren naar verluidt zo onder de indruk van de naaktkiekjes van de Britse prins dat ze hem een baan hebben aangeboden.

"Wij dachten: als hij het zo leuk vindt om zijn kleren uit te doen in Las Vegas, kan hij dat ook op het podium doen", zegt een woordvoerder van de Chippendales tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Als de 27-jarige Harry op het aanbod ingaat, treedt hij in de voetsporen van onder anderen 98 Degrees-zanger Jeff Timmons en Ronnie van Jersey Shore.