LOS ANGELES - Tori Spelling bevindt zich momenteel in een gelukkige relatie met drie kinderen en een vierde op komst, maar dat is wel eens anders geweest. Spelling onthult hoe zij haar zelfvertrouwen kwijtraakte.

In Entertainment Weekly doet de 38-jarige actrice een boekje open over de 'emotionele mishandeling' door haar ex-vriend Nick Savalas.

De voormalige 90210-ster onthult in het blad dat ze haar zelfvertrouwen tijdens die relatie volledig kwijtraakte. "Het was een nachtmerrie. Hij mishandelde mij nooit fysiek, maar emotioneel des te meer. Zo vertelde Nick mij wel tien keer per dag hoe lelijk ik was", aldus Spelling.

Spelling beëindigde de relatie met de zoon van Kojak-acteur Telly Savalas in 1995 na een relatie van twee jaar. In een blog op haar website ediTORIal schrijft Spelling welk advies ze zichzelf als 21-jarige zou geven. "Ik zou mezelf vertellen om sterk, mooi en slim te zijn en dat ik alles kan doen waar ik me op focus. Het grootste obstakel in mijn leven op 21-jarige leeftijd, was ikzelf."

Spelling heeft haar zelfvertrouwen hervonden en is nu een succesvolle zakenvrouw met een eigen realityshow, waarin ze haar leven met haar man Dean McDermott en hun drie kinderen, deelt met haar fans.