BOSTON - Hoewel veel mensen Taylor Swift graag op hun bruiloft zouden hebben, was dat niet het geval voor Kyle Kennedy en haar moeder.

Swift zou op haar grote dag tot twee keer toe zijn gevraagd om weg te gaan, omdat ze alle aandacht stal van de bruid. Dit schrijft de Boston Herald.

De moeder van de bruid, Vicoria Kennedy, vertelt dat Taylor en haar kersverse lover Conor een uur voordat de bruiloft begon sms-ten of zij mochten komen.

"Ik antwoordde met een hele duidelijke 'nee', maar ze kwamen toch. Bij haar binnenkomst waren alle ogen op haar gericht, dus toen heb ik haar netjes gevraagd of ze weg wilde gaan."

Volgens de woordvoerder van de zangeres klopt er helemaal niks van dit verhaal. "Taylor was uitgenodigd voor de bruiloft, de bruid heeft haar zelfs persoonlijk bedankt dat ze er was." De moeder gaf later toe dat Conor wel een uitnodiging had gekregen. Ze zijn immers familie.

Toen Taylor (22) en Conor (18) bij het hotel waar de bruiloft plaatsvond arriveerden, ontstond er behoorlijk wat commotie. Fans zagen haar en wilden met de zangeres op de foto.