LAS VEGAS - Het Britse koningshuis is enigszins in verlegenheid gebracht door prins Harry. Er doken dinsdag enkele naaktfoto’s op van de 27-jarige prins.

De foto's werden genomen tijdens een wild feestje in zijn suite in het MGM Grand hotel in Las Vegas. TMZ plaatste de foto’s op zijn website.

De 27-jarige prins werd poedelnaakt gefotografeerd in een innige houding met een onbekend, en tevens naakt, meisje.

Volgens de entertainmentsite zou Harry afgelopen vrijdag met een groep vrienden een stel meisjes hebben ontmoet in de hotelbar en deze vervolgens hebben meegenomen naar de prins’ VIP suite.

Een partijtje stripbiljart liep volgens TMZ al snel uit de hand. In één foto, die werd genomen door een van de feestgangers, is prins Harry te zien terwijl hij zijn geslachtsdelen bedekt, met een naakt meisje in zijn rug. In een tweede foto omarmt hij het meisje van achteren.

Filmpje

Van het verblijf van prins Harry in het Wynn Resort in Las Vegas is ook een filmpje opgedoken. Daarin is onder meer te zien hoe Harry een zwemwedstrijdje verliest tegen de Amerikaanse olympisch zwemkampioen Ryan Lochte.

Prins Harry kwam eerder in opspraak door het dragen van een nazi-uniform op een feestje. Sindsdien heeft de prins, die onder meer als militair diende in Afghanistan, geprobeerd zijn wilde imago van zich af te schudden.