Vader Estelle Cruijff wil naam beschermen

AMSTERDAM - De vader van Estelle Cruijff hoopt dat zijn dochter zo snel mogelijk trouwt. Henny Cruijff ergert zich aan alle berichtgeving rondom de nieuwe vriend van Estelle, kickbokser Badr Hari.

"Ik hoop dat ze zo snel mogelijk trouwt, zodat ze een andere achternaam krijgt", laat hij vrijdag weten aan RTL Boulevard.

"We hebben geen behoefte aan dit soort verhalen. Ik weet niet in welke kringen mijn dochter zich ophoudt, maar de familienaam moeten we beschermen."

Henny Cruijff, een broer van Johan Cruijff, heeft al vaker zorgen over zijn dochter uitgesproken. Haar vriend Badr Hari zit vast op verdenking van poging tot doodslag, hij wordt inmiddels verdacht van zes geweldsdelicten.

Liegen

Ook Estelle is verhoord door de politie. Tijdens dat gesprek zou de voormalige voetbalvrouw hebben gelogen. Binnenkort wordt de blondine nogmaals aan de tand gevoeld.

Hoewel Estelles vader niet blij is met de situatie, zegt hij klaar te blijven staan voor zijn dochter. "We staan als familie klaar voor Estelle, ook met advocaten."

Tip de redactie