Roddelbladen: Yo zoent Johnny en Tanja’s laser-benen

AMSTERDAM - Yolanthe voost met Johnny de Mol, Tanja Jess heeft laser-benen, Sylvie verklapt haar beauty-secrets, het duo Mol-Mens op vakantie en ‘tout’ Wassenaar wil buren worden van Max en Lex. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Wat is dat nou? Johnny de Mol zit enorm te zoenen met Yolanthe Sneijder-Cabau. In een bootje op een Amsterdamse gracht liggen de twee schaamteloos te vozen. ‘Weer betrapt!’ kopt Weekend, doelend op de video waar Yolanthe met Wesley Sneijder werd betrapt. Maar nee, ze gaan niet vreemd. De twee spelen een rol in een nieuwe speelfilm.

Voor Johnny werd een tegenspeelster gezorgd die een 'goede klik' met hem had. Lieke van Lexmond kon niet, Sanne Vogel was ook te druk, dus werd Yolanthe maar ingevlogen. De twee hebben wel lol op de set, op elke foto lacht Yolanthe haar nieuwe witter-dan-witte tanden bloot.

Tanja’s laser-benen

't Zou je maar gebeuren. Je gaat als BN’er naar een beautykliniek en een week later staat je foto op de site. Het gebeurde Dick Advocaat, Tanja Jess en zwemster Inge de Bruyn. De kliniek is inmiddels gesloten vanwege ondermaatse kwaliteit en hygiëne, maar Weekend heeft de foto’s nog. Ze bellen met Tanja Jess, die zich een hoedje schrikt.

Man Charly Luske meldt dat de kliniek haar foto helemaal niet mag gebruiken. ‘Als je daar een keer je benen laat ontharen, sta je meteen op de site. Wij gaan hier verder naar kijken’ reageert hij. Zo weten we meteen dat Tanja haar benen heeft laten doen.

Dick Advocaat deed een haartransplantatie, zijn foto’s ‘voor’ en ‘na’ staan open en bloot op de site. Zangeres Maribelle liet haar tanden bleken, actrice Bruni Heinke (GTST) haar ogen ophijsen en Big Brother-Kelly kreeg een facelift. Die laatsten kregen hun behandeling gratis en poseren daarom voor de kliniek. Maar Tanja heeft blijkbaar voor haar gelaserde benen moeten betalen en gaat nu stappen ondernemen.

Sylvie’s beautysecrets

Nu Sylvie van der Vaart met plaknagels op de markt komt, wil ze die graag promoten. In meerdere bladen onthult ze dan ook haar ‘beautysecrets’. In Story vertelt ze dat ze altijd gelakte nagels wil. Daarom zijn ook haar nagelstickers zo ideaal (reclame!). Verder gebruikt ze oogdruppels voor een stralende blik, draagt altijd foundation en gaat vaak naar de kapper. En sport ze zeven dagen per week om strak te blijven.

Ook grijpt Sylvie nog even de kans om haar lingerie-lijn te promoten. ‘Mijn Rafael is een grote fan van lingerie. Hij is dol op jarretels’ verklapt ze. Het gaat allemaal nergens over, maar Story heeft toch mooi vier pagina’s gevuld. En Sylvie haar handeltje gepromoot. Alle partijen blij dus.

M&M’s miljoenen

Michiel Mol en Marlous Mens zijn gezellig op vakantie, zien we in Story. Hij is de ex-man van presentatrice Paulien Huizinga, zij de dochter van tv-makelaar Harry Mens. Samen zijn ze goed voor heeeel veel geld. Michiel verliet Paulien voor Marlous en nu mag iedereen zien hoe happy ze zijn. In Saint Tropez vierde het stel de verjaardag van Michiel. Met de ouders van Michiel (die zijn gescheiden) en vader Harry, met zijn eerste vrouw Suze.

Harry bedroog Suze tien jaar lang en kreeg twee buitenechtelijke kinderen. Ze scheidden, maar bleven 'on speaking terms’. Het aparte gezelschap van allemaal gescheiden mensen ging met een bootje varen. De kinderen van Michiel krijgen zo wel een heel bijzonder voorbeeld van hoe het er in een huwelijk of relatie uit kan zien.

Koninklijke enclave

Prinses Máxima en prins Willem-Alexander krijgen nieuwe buren. Op hun landgoed De Horsten in Wassenaar mogen drie boerderijen worden gesloopt. Er was een stichting die tegen de sloop van de monumentale boerderijen was, maar die heeft het verzet opgegeven, weet Privé. Heeft huisbazin Beatrix de stichting met een streng bezoekje op andere ideeën gebracht? Of zagen ze in dat protesteren tegen de Oranjes een onbegonnen zaak is.

In elk geval stromen bij de gemeente Wassenaar de vragen om informatie binnen. Want alle rijkaards willen natuurlijk graag de buurtjes worden van het prinselijk paar. Er is echter nog niks concreet, de sloopvergunning is nog niet aangevraagd, laat staan dat er al bouwplannen zijn ingediend. Belangstellenden moeten bij Beatrix in het gevlij zien te komen om kans op een huis op het landgoed te maken.

Tip de redactie