'Chris Brown wil dat Rihanna haar mond houdt'

LOS ANGELES - Chris Brown is niet erg blij met het interview van Rihanna met Oprah.

De zanger begrijpt niet waarom zijn ex-vriendin maar in het openbaar blijft praten over de mishandeling van drie jaar terug. Dat onthult RadarOnline.

''Chris snapt gewoon niet waarom Rihanna keer op keer het verleden wil oprakelen, nu weer in een interview met Oprah'', aldus een insider.

''Rihanna heeft in het verleden al uitgebreid gesproken met Diane Swayer en verschillende bladen over de mishandeling. Chris denkt dat het simpelweg niet productief en relevant is om weer over de gebeurtenissen te praten, aangezien Rihanna hierover niets nieuws te melden heeft.''

''Chris neemt het Rihanna niet kwalijk dat ze erover praat. Maar hij denkt dat ze beiden verder kunnen met hun leven en niet gedefinieerd worden door dat ene moment, als ze erover ophoudt'', vervolgt de bron.

Ingewikkelde relatie

Volgens de insider hebben Rihanna en Brown al contact gehad sinds het interview met Oprah. ''Ze hebben een erg ingewikkelde en intense relatie, ondanks dat Chris een vriendin heeft. Chris en Rihanna kunnen gewoon niet bij elkaar uit de buurt blijven. Er is veel liefde tussen die twee. Het is duidelijk geen gezonde situatie.''

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie