'Kim Kardashian ziet ex als ziekelijk gezwel'

LOS ANGELES - Kim Kardashian wil zo snel mogelijk af van Kris Humphries.

Volgens TMZ heeft de realityster daar zo haar redenen voor. Naar eigen zeggen niet omdat ze graag in het huwelijksbootje wil stappen met Kanye West, maar omdat ze Humphries als een 'kankergezwel' ziet dat zo snel mogelijk uit haar leven moet verdwijnen.

De socialite zou emotioneel uitgeput zijn door de hele vechtscheiding. Kim denkt niet dat Kris de rechter ervan kan overtuigen dat er fraude in het spel is, want de realityster heeft een geheim wapen.

Uit opnames van haar realityprogramma Keeping Up with the Kardashians zou namelijk blijken dat Humphries 'manipulatief, wraakzuchtig en bekrompen is en alleen uit is op aandacht'.

Dreigement

''Kris is de eerste persoon met wie ik een relatie moest verbreken en vervolgens met mijn emoties speelde'', aldus Kim. ''Hij heeft tegen onze producenten gezegd dat hij mijn carrière kapot zou maken als de show niet goed gemonteerd zou worden.''

Kim vroeg vorig jaar oktober de scheiding aan van Kris. Het huwelijk tussen de twee duurde slechts 72 dagen. Humphries wil dat het huwelijk nietig wordt verklaard, met als reden dat de socialite hem heeft opgelicht.

Hij claimt dat het huwelijk een publiciteitsstunt is geweest om hogere kijkcijfers te trekken voor Keeping up with the Kardashians.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie