Lady Gaga haalt uit naar dierenactivisten

LOS ANGELES - Lady Gaga is momenteel het middelpunt van een discussie over bontjassen. Maar de zangeres slaat terug.

''Ik wil dat jullie weten dat ik jullie gevoelens en opvattingen erg belangrijk vind en ik zal jullie opvattingen over het leven altijd steunen.

"Maar ik steun geen gewelddadige, schofterige en kinderachtige campagnes voor welk doeleinde dan ook'', schreef Gaga op haar site littlemonsters.com.

''Ik kies er bewust voor om er niet op in te gaan of ik echt of nep bont draag. Ik vind het hypocriet om dan niet erbij te zeggen dat ik al python, struisvogel, koe, leer, lam en alligator heb gedragen'', vervolgt de extravagante zangeres. ''Jullie zien een karkas ik zie een prachtig museumstuk.''

Kim Kardashian

De zangeres nam het in haar verklaring ook nog even op voor bontfan Kim Kardashian, die onlangs door PETA werd ondergesmeerd met bloem. ''Ik respecteer jullie opvattingen, respecteer die van mij alsjeblieft ook. Tegen activisten wil ik zeggen: bewaar je bloem om brood van te maken voor hongerige kinderen. En Kim Kardashian is fantastisch''.

Deze week sprak dierenrechtenorganisatie PETA Gaga in een open brief aan op het feit dat ze onlangs tot twee keer toe is gespot in een bontjas.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie