Willeke Alberti denkt dat Josje Huisman de ware is

AMSTERDAM - Johnny de Mol en Josje Huisman zijn nu al weer een tijdje samen. Johnnys moeder, Willeke Alberti, denkt dat Josje wel eens de ware zou kunnen zijn.

"Ik ben al aan haar voorgesteld. Dus het is serieus", zegt ze in De Telegraaf.

"Johnny heeft haar mee naar huis genomen en als hij dat doet, betekent het dat het meer is dan zomaar een flirt. Ik vond Josje direct heel sympathiek. Het zijn alle twee talentvolle jonge mensen. Ze is net als Johnny sociaal bewogen. En het belangrijkste is dat ze heel veel humor heeft. Josje is ad rem en daar houdt hij van."

Alberti zag eerdere relaties van haar zoon, onder meer met Chantal Janzen en Bridget Maasland, stuk lopen. "Ik gun het Johnny dat hij nu rust vindt. Hij is er wel aan toe. Mijn jongste zoon Kai is al sinds zijn veertiende samen met Hannah. En mijn dochter Daniëlle is al jaren gelukkig met Johnny van ’t Schip."

Liefde van zijn leven

Het is nu de beurt aan De Mol de liefde van zijn leven te vinden, vindt Alberti. "Dat wens ik hem van harte toe. Hij gaat er in elk geval voor de volle 100 procent voor en zij voor hem. Ik zeg erbij dat dit voor mij wel goed voelt. Als moeder weet je soms dingen."

"Ik hoop nu alleen maar dat hun fijn tijd wordt gegund om elkaar verder te ontdekken. In mijn ogen zien ze er wel al heel gelukkig uit."

Tip de redactie