Filemon Wesselink wordt moe van zichzelf

AMSTERDAM - Filemon Wesselink is extreem kritisch op zichzelf. De presentator kan naar eigen zeggen bijna geen programma's van zichzelf terugkijken 'omdat ik altijd vind dat het beter kan'.

"Dan denk ik: dit is saai, hier stel ik geen kritische vraag en hier ben ik niet gevat genoeg", vertelt Wesselink aan Nieuwe Revu. "

Ik zie alles. Als ik een halfuur van mezelf heb gezien, ben ik helemaal kapot. Dat kan ik 's avonds niet even ter ontspanning doen."

Ontevreden

De presentator, die later dit jaar een tweede seizoen opneemt van De Week Van Filemon, was niet altijd tevreden over de eerste serie van dat programma.

"Ik vond de filmpjes waarin ik zelf de grap moest maken of het initiatief moest nemen minder leuk dan dat ik ergens was waar het 'gebeurde'", legt hij uit. "Eigenlijk kan ik helemaal niet zo veel."

De 33-jarige Wesselink zou graag wat positiever over zichzelf denken. "Dat doe ik te weinig en dat is echt zonde. Ik moet het tegen mezelf zeggen: geniet nou eens. Ik zou eigenlijk dolgelukkig moeten zijn."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie