Taylor Swift zingt weer over relatieperikelen

AMSTERDAM - Taylor Swift doet ook op haar nieuwe plaat een boekje open over haar ex-vriendjes. De 22-jarige zangeres werkte twee jaar aan het album Red, dat ze zo noemde vanwege alle emoties die voorbijkomen.

"Ze gaan vrijwel allemaal over de tumultueuze, gekke, gestoorde, intense en giftige relaties die ik de afgelopen twee jaar had", vertelt Swift over de nummers op de plaat.

Ze zong in het verleden onder meer over John Mayer en Joe Jonas. "Alle emoties, van intense liefde, intense frustratie en jaloezie tot verwarring, zijn naar mijn mening rood."

Op Red staan zestien nummers, waaronder enkele samenwerkingen met andere artiesten. Zo nam Swift een duet op met de Britse Ed Sheeran. Het nummer werd geschreven terwijl de twee op een trampoline zaten.

We Are Never Ever Getting Back Together is de eerste single van het schijfje. "Het is een heel romantisch nummer over mijn allerliefste ex-vriendje", zegt Swift, die sinds kort gelukkig is met Conor Kennedy, sarcastisch. Red ligt vanaf 22 oktober in de schappen.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie